Lørdag 24 juli 2021

Søndermarkshallens Svømmehal åbner igen for Personaleforeningens medlemmer

Med den politiske aftale der blev indgået mandag aften åbnes der op for indendørs idræt for personer over 18 år.

Som følge af den lange nedlukning har BKR’s Idrætsområder valgt at forlænge svømmesæsonen 2020/2021 til og med juni måned. Bornholms Regionskommunes Personaleforening har takket ja til tilbuddet og fra mandag d. 10. maj i tidsrummet 17.00-18.00 kan Foreningens medlemmer igen boltre sig i vandet i Søndermarkshallens Svømmehal.

Det kræver, at du fremviser en negativ Coronatest, der højst er 72 timer gammel.

Bemærk at svømmetilbuddet er flyttet til mandage kl. 17.00-18.00 i maj og juni måned. 2. pinsedag (mandag d. 24 maj) er svømmehallen lukket.

Venlig hilsen

Personaleforeningen

Cykeltilbud fra personaleforeningen - så er vi i gang igen

Nu er tiden kommet til at komme ud og lufte cyklerne igen, gennem personaleforeningen kan I både får en rabat på service eftersyn af jeres cykler hos Patrick Holm cykelforretning, og når cyklerne er i tip top tilbyder vi igen i går de 2 cykelløb Bisseline løbet og Bornholm rundt.

Bisseline / Bobbarækusløbet søndag den18. juli 2021
En meget hyggeligt motions løb den 18. juli med start i Rønne, der er distancer på 10, 25, 60, 98 km. Der er god mulighed for at komme ud og se den bornholmske natur og kører i områder man ellers ikke kører.
Pris 1 kr. - Tilmeldingsfrist den 1. juli 2021

Bornholm rundt den 29. august 2021
Det klassiske cykelløb på 103 km rundt på øens smukke kyststrækning starter den 29. august. Dette er et motionscykelløb, men dem med lidt mere fart i blodet, kan med rette stille sig forrest i rækkerne og suse den igennem.
Deltagelse i dette løb koster 1 kr.
Tilmeldingsfrist den 8. august 2021

Al tilmelding foregår via webshoppen og det er selvfølgelig bindende tilmelding.
Tilmeldingsfristen er vejledende, da tilmeldingen kan lukke før fristen hvis arrangementet er ved at nå sit max antal deltagere.
Der er IKKE mulighed for eftertilmeldinger efter sidste frist.

Følg med på løbets hjemmeside i forhold til evt. Corona restriktioner.

 
    

Bornholm Rundt

   

 

Søg